Evo što je Kruno rekao nakon povijesne blamaže

'Ostali smo bez Leke koji je igrao stopera i tu smo se našli u velikim problemima. To nas je presjeklo, igrali smo 70 minuta s igračem manje.

8.12.2011.
1:23
VOYO logo

Dinamo je protiv Lyona doživio najveću katastrofu u ovogodišnjoj europskoj avanturi. Čak sedam komada završilo je u mreži Ivana Kelave.

"Teško je sad raditi analize. Odigrali smo dvije utakmice u jednoj, gledali smo dva potpuno različita poluvremena. Ostali smo bez Leke koji je igrao stopera i tu smo se našli u velikim problemima. To nas je presjeklo, igrali smo 70 minuta s igračem manje. Mislim da je to bilo isforsirano i uopće nije bilo sportski. Druga bitna stvar je da smo mi ekipa koja je umorna, na kraju jedne teške polusezone", istaknuo je Kruno Jurčić odmah po završetku posljednje ovosezonske Dinamove utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xmty0u?logo=0&hideInfos=1Dinamo je ovim porazom postao najgora momčad koja je ikada zaigrala u Ligi prvaka.

"To su statistički podaci koje ne možemo ispraviti. To su činjenice, ali ja ne bi htio dodatno analizirati te podatke. Sigurno da je ovo šok, rezultat je bolan, ali to je tako", istaknuo je Jurčić i nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram preuzeti odgovornost, i ja ne bježim od nje, niti sam to ikada radio. Ne mogu pobjeći od statistike. Ovo je bila jedna jako teška skupina", istaknuo je Kruno.

Dinamo je u posljednje vrijeme u velikom padu što se osjeti i na igri i na rezultatu, no strateg Modrih se s time ne slaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xmtyqu?logo=0&hideInfos=1

"Ovo nije drastičan pad, naša utakmica u Vinkovcima je to dokazala. Naš najveći problem je što smo odigrali 40 utakmica u ovih nekoliko mjeseci. Nemam potrebu stvarati alibi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Lovren bio je izuzetno sretan nakon utakmice.

"Čudo se dogodilo, nitko nije vjerovao u nas, ali ovo smo napravili svojim radom i to smo zaslužili. Ne zanima me Dinamo, ja sam koncentriran isključivo na nas. Čuli smo da Ajax gubi i krenuli smo zabiti što više. Presretan sam zbog toga što smo na kraju i uspjeli."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo