Evo koliko Realu znači Barcelona!

U subotu se na Santiago Bernabeu u sklopu 15. kola Primere igra najveći derbi španjolskog, ali i europskog nogometa, između Real i Barcelone.

6.12.2011.
23:19
VOYO logo

Real nakon 14. kola Primere ima tri boda prednosti ispred Barce, ali i utakmicu manje, a eventualnom pobjedom nad Kataloncima otišli bi na šest bodova prednost. Trener Kraljevskog klubaJose Mourinho itekako je svjestan koliko bi mu pobjeda u subotu mogla donijeti, pa je za susret posljednjeg kola Lige prvaka odlučio odmoriti čak sedam standardnih igrača.

Real je na gostovanje u Amsterdam k Ajaxu tako otputovao bez Cristiana Ronalda, Casillasa, Pepea, Sergija Ramosa, Marcela, Diarre i Khedire. Također s momčadi na put nije otišao ni već duže vremena ozlijeđeni Ricardo Carvalho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevskom klubu utakmicu u srijedu nema nikakvo značenje. Kolo prije kraja Lige prvaka sigurno su prvi u skupini D sa 15 bodova, dok na ovaj način mogu olakšati Ajaxu da eventualnim remijem ili pobjedom protiv oslabljenog Reala potvrdi drugo mjesto ispred Lyona.

Unatoč neigranju standardnih igrača, madridska momčad i dalje je favorit u Amsterdamu, jer u prvih 11 vrlo vjerojatno svoje će mjesto pronaći Xabi Alonso, Kaka, Di Maria, Benzema, Higuain i Özil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo