RAZNA RAZMIŠLJANJA / Evo kakve su reakcije Hajdukovih navijača na ždrijeb: 'Na Poljudu ni Real Madrid nije favorit'

Image
Foto: pixell.hr

Hajduk u četvrtak od 21 sat dočekuje portugalsku Vitoriju u trećem pretkolu KL-a, a uzvratnu utakmicu igra sedam dana kasnije u Portugalu. U slučaju prolaska protiv Villarreala igrat će 18. i 25. kolovoza.

2.8.2022.
16:43
pixell.hr
VOYO logo

Hajduk je saznao potencijalnog protivnika u trećem pretkolu Konferencijske lige. Ako prođe portugalsku Vitoriju, Hajduk će igrati protiv Villareala. Splićane ponovno ždrijeb nije pomazio te su pred njima dva teška zadatka ako žele doći do Europske jeseni.

Image
PLAY OFF /

Ždrijeb Konferencijske lige: Hajduk nije imao sreće, čeka ga polufinalist Lige prvaka

Image
PLAY OFF /

Ždrijeb Konferencijske lige: Hajduk nije imao sreće, čeka ga polufinalist Lige prvaka

Villarreal je prošle sezone igrao polufinale Lige prvaka gdje je s 2:5 ispao od Liverpoola nakon što je ranije slavio protiv Juventusa i Bayerna, a sezonu ranije je u finalu protiv Manchester Uniteda poslije jedanaesteraca osvojio Europa ligu. U toj sezoni je u četvrtfinalu s ukupnih 3:1 bio bolji od zagrebačkog Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentari na društvenim mrežama

Komentari navijača Hajduka na ždrijeb su raznoliki. "Sreća da će ispasti od Vitorije pa neće biti sramote toliko. Važnije je prvenstvo pa će pustiti Vitoriji", jedan je od komentara na Facebooku. Drugi piše: "Bit će nezgodno Villarrealu s Vitorijom, neugodna su ekipa." Treći poručuje: "Ajmo igrati pa ako budu Portugalci bolji, ok, a ako ne, kaj imamo izgubiti od tog j****** Villareala. Odigrati na nož i nikom ništa. Bolje oni nego neki Maltežani ili Kazahstanci. HŽV!"

"Dobra vijest je da samo od jednog može ispasti", objavila je jedna osoba, dok druga piše: "Ajmo prvo Vitoriju apsolvirati, a onda i Villarreal može pasti… Na Poljudu ni Real nije favorit! Ako ja kao zadrti dinamovac to kažem, mislim da to ipak ima neku težinu. I zato - Ajmoooo Hajduče! Hrvatska ispred svega."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo