SVI SE PITAJU OVIH DANA / Evo kako će HRT pratiti Europsko prvenstvo, tko su stručni komentatori i analitičari, a tko voditelji

Image
Foto: Profimedia

Svake večeri na programu će biti studijska emisija Europeo

1.6.2021.
15:48
Profimedia
VOYO logo

HRT je i službeno predstavio program kojim će pratiti nadolazeće Europsko nogometnom prvenstvo, koje počinje 11. lipnja i završava 11. srpnja 2021. godine.

Državna televizija prenosit će tako 51 utakmicu, odnosno sve osim onih koje se u trećem kolu grupne faze budu preklapale s terminima, a tada će jedna biti emitirana u snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svake večeri na programu će biti studijska emisija Europeo, koju će voditi novinari Ivan Dorian Molnar i Robert Ferlin. Pobrinuli su se i za analitički dio pa će tako stručni analitičari biti Robert Prosinečki, Tomislav Ivković, Igor Cvitanović, Anton Samovojska i Mario Carević, a sudački ekspert bit će, dakako, "Oko sokolovo", Marijo Strahonja.

Image
Foto: Profimedia

Euro 2020/Profimedia

Tko će komentirati

Utakmice hrvatske reprezentacije komentirat će Marko Šapit i Viki Ivanović, a ostale Stjepan Balog, Robert Jelečević i Luka Petrinec. HRT će utakmice Hrvatske te polufinala i finale Eura, pratiti na licu mjesta, a ostale će pratiti i komentirati iz zagrebačkog studija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz hrvatsku reprezentaciju bit će i HRT-ova šesteročlana ekipa na čelu s reporterom Edinom Mahmuljinom, a oni će, jasno, raditi upravo reportaže.

Termini utakmica u prvoj fazi, kada se igraju po tri utakmice dnevno su 15:00, 18:00 i 21:00.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo