Evo gdje je završilo najveće 'pojačanje' Hajduka

Australac koji je ljetos stigao na Poljud kao najveće pojačanje, Ljubo Miličević, proživljava teške dane na Poljudu.

23.2.2012.
19:12
VOYO logo

Kada je ovo ljeto Ljubo Miličević dolazio na Poljud, uprava Bijelih predstavila ga je kao pravog kapitalca. Trebao je to biti bedem splitske obrane s kojim će očvrsnuti zadnja linija i uz kojeg će stasati mnogi 'bili tići'.

No, upisao je Australac svega četiri nastupa u prvenstvu, jedan u Europi i dva se puta ozlijedio, nakon čega ga je Balakov u potpunosti otpisao. Najavio je bugarski strateg kako u nastavku sezone na njega više ne računa, što je bio znak uprava poljudskog kluba poduzme svoje dobro znane mjere - raskid ugovora, posudba ili Marjan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maleš je Miličeviću ponudio raskid ugovora, ali je ovaj odbio jer je spomenuta nagodba išla na njegovu štetu. Nije pristao napustiti Poljud nakon šest mjeseci bez ijedne kune otpremnine. Drugi korak predsjednika Hajduka bila je njegova posudba lokalnom trećeligašu Primoracu iz Stobreča, što je igrač bogatog iskustva kao što je Ljubo, glatko odbio.

Treća i jedina opcija koja je Malešu preostala jest pridružiti Miličevića Hrvoju Vejiću i Marijanu Buljatu koji već dulje vrijeme svoj istek ugovora čekaju uživajući u dugim i svakodnevnim kruženjima oko prekrasnog Marjana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo