Hajduk i Rijeka napokon saznali s kim će igrati u Europi

Nogometaši Rijeke i Hajduka saznali su imena suparnika u 2. pretkolu Europa lige. Iznenađenja nije bilo: Riječani će na Ferencvaros, a Splićani na Dundalk.

10.7.2014.
23:02
VOYO logo

Ferencvaros je u uzvratnoj utakmici 1. pretkola pred svojim navijačima u Budimpešti svladao maltešku Sliemu s 2:1. Prvi je dvoboj završen neodlučeno 1:1, a ovog su četvrtaka Mađari došli do pobjede golovima Rolanda Ugraija s bijele točke, te Attile Busaija. Jedini je strijelac za Sliemu bio Filippo Scozzese.

Irski Dundalk je na svome terenu pobijedio luksemburški Jeunesse s 3:1. Dundalk je glavninu posla obavio još prošli tjedan kada je kao gost slavio s 2:0. U uzvratu je već u prvom poluvremenu zabio sva tri gola, a strijelci su bili Brian Gartland, Kurtis Byrne i John Mountney. Za Luksemburžane je utješni pogodak postigao Jonathan Zydko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Rijeka i Hajduk prve utakmice 2. pretkola igraju kod kuće idući četvrtak, a uzvrati u Mađarskoj, odnosno Irskoj su na rasporedu tjedan dana kasnije.

Podsjetimo, ranije je Split u 1. pretkolu izbacio armensku Miku i sada ide na izraelski Hapoel Beer Shevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mika - Split 1-1 (Karapetjan 45+1 / Bilić 88), prva utakmica 0-2 Ferencvaros - Sliema 2-1 (Ugrai 14 - 11m, Busai 56 / Scozzese 60) Dundalk - Jeunesse 3-1 (Gartland 8, Byrne 37, Mountney 45+1 / Zydko 55)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo