Francuzi napali Engleze

OSVANULA NOVA SNIMKA SUKOBA NAVIJAČA: Pogledajte dramatične scene huliganskih izgreda u Marseilleu

Europsko nogometno prvenstvo tek je započelo, a već se dva dana samo piše o navijačkim izgredima u Francuskoj. Sad je osvanuo novi video sukoba između francuskih huligana, najvjerojatnije huliganske grupacije Olympique iz Marseillea i engleskih navijača koji se nalaze u tom lučkom gradu.

Engleski navijači uoči početka Eura najavljivali su sukobe s muslimanima kojih u ovom lučkom gradu ima puno. Što su tražili, to su i dobili. Navijači Olympique Marseillea prihvatili su taj izazov i odlučili Englezima pokazati da je to njihov grad i da su oni šefovi u svom gradu. Tako se grupa huligana koja je čitav dan vrebala Engleze po gradu stvorila ispred jednog kafića s namjerom da izazove engleske navijače na dvoboj.

Odmah došlo do sukoba

Naravno, nije trebalo dugo čekati da dođe do sukoba. Poletjele su čaše, pepeljare, stolice i stolovi, a kratki obračun trajao je do dolaska interventne policije. Tada su francuski navijači dali petama vjetra, dok su se Englezi okuražili i krenuli prema provokatorima.


Inače, i ruski huligani napali su engleske navijače. Do sukoba navijača Lokomotiva iz Moskve i Engleza došlo je jučer isto u Marseilleu. Taj sukob isto možete vidjeti u ovom videu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr