EUFORIJA U SVLAČIONICI PSG-A: / Di Maria prokomentirao najbolji rođendanski poklon, Enrique unatoč debaklu širi optimizam

Image
14.2.2017.
23:20
VOYO logo

Neprimjetni su bili nositelji igre Barcelonine momčadi, pa je tako Lionel Messi propustio doći u kontakt s loptom u šesnaestercu domaćina, a cijeli katalonski sastav uputio je tek jedan udarac u okvir PSG-ova gola.

'Nije moglo bolje'

S druge strane, PSG je djelovao nadahnuto, igrači su pritiskali suparnika po cijelom terenu i ovakav ishod rezultat je upravo fantastične i nadahnute borbe cijelog sastava iz kojeg su kao strijelci iskočili Di Maria (dvaput), Draxler i Cavani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruki strijelac ogleda, bivši nogometaš madridskog Reala koji je baš u utorak slavio 29. rođendan ovako je opisao susret za L'Equipe:

Image
NEZAPAMĆENI DEBAKL BARCELONE: /

Briljantni Parižani uništili Katalonce, Messi i društvo na rubu ispadanja iz Lige prvaka!

Image
NEZAPAMĆENI DEBAKL BARCELONE: /

Briljantni Parižani uništili Katalonce, Messi i društvo na rubu ispadanja iz Lige prvaka!

"Nismo mogli zamisliti bolju večer. Pobijediti Barcelonu 4-0 na moj rođendan nešto je nevjerojatno. Bila je ovo savršena utakmica. Za pobjedu je potrebno igrati upravo ovako. Ipak, moramo biti oprezni, i oni mogu zabiti četiri gola u uzvratu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.dailymotion.com/video/x5bnj81_all-goals-hd-psg-4-0-barcelona-14-02-2017-%E1%B4%B4%E1%B4%B0_sport

Enrique se nada

"Mi smo mlada, ali čvrsta momčad koja se drži zajedno. Znali smo kako ih pritisnuti, kako se dobro postaviti i kako iskoristiti naše prednosti. Svi smo sretni, no moramo ostati čvrsto na zemlji, nastaviti dobro raditi i pripremiti se za uzvrat na njihovom stadionu. Morat ćemo ondje zajedno patiti, zajedno se braniti i zajedno napadati", dodao je Marquinhos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razumljivo, Barcelonin trener Luis Enrique nije bio raspoložen poput citiranog dvojca, ali nije niti gubio nadu.

"Bili su superiorni, imali više prilika, bolje napadali i rezultat je odraz zbivanja na travnjaku. Nismo očekivali laku utakmicu već suparnika ovakve razine i inteziteta. Nadamo se da ćemo kod kuće postići ovakav ili bolji rezultat. Bit će teško, no ovo je tek prvo poluvrijeme naših ogleda", kazao je Enrique, čega je svjestan i PSG-ov trener Unai Emery:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi je cilj bio pobjeda, drugi ne primiti pogodak. Utakmica je bila dobra, ali znam da Barcelonini navijači ovo ne smatraju krajem. Barcelona je na svom travnjaku iznimno snažna i mi moramo ondje doći spremni na 90 minuta patnje. Moramo sljedeću utakmicu otvoriti kao da je ova završila bez pogodaka."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo