EUFORIJA U SVLAČIONICI: / 'Hasta la vista! Ovako se igra za Hrvatsku'

Image
Foto: Screenshot/Facebook
24.3.2016.
21:30
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Hrvatska je potpuno pregazila jake i favorizirane Španjolce i zasjela na čelno mjesto skupine 6. Naša reprezentacija ima 15 bodova, dva više od Španjolske i pet od Švedske koja je, doduše, odigrala dvije utakmice manje. Na Euro će se plasirati najbolja reprezentacija iz svake skupine, dok će četiri najbolje drugoplasirane u dodatne kvalifikacije.

'Kvaliteta i odgovornost'

Zanimljivo, Hrvatska je u studenom na Rujevici izgubila od Španjolske (2-3) iako je tada igrala u kudikamo jačem sastavu. U Burgosu nije bilo Matea Kovačića, Alena Halilovića, Marija Pašalića, Josipa Radoševića, Nikole Vlašića... Unatoč tome, naša je reprezentacija došla do uvjerljive pobejde zahvaljujući dvama golovima Stipe Perice i jednim Duje Ćalete Cara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo jednostavno s obzirom na to da smo imali puno izostanaka, međutim igrači su zaista pokazali kvalitetu i odgovornost prema dresu koji nose. Bilo smo vrlo ozbiljni i na koncu zasluženo pobijedili s uvjerljivim rezultatom", rekao je nakon utakmice izbornik Nenad Gračan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moćna Španjolska'

Jedan od najboljih pojedinaca u Burgosu bio je dvostruki asistent Ante Ćorić. Dinamov veznjak je veselje zbog pobjede podijelio na društvenim mrežama.

"Ovako se igra za Hrvatsku! Hasta la vista! Čestitke cijeloj ekipi na velikoj pobjedi protiv moćne Španjolske", napisao je Ćorić na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo