EUFORIČNI CRISTIANO: / 'Oduvijek sanjam trofej s Portugalom. Nadam se da će u nedjelju biti suza radosnica'

Image
Foto: AFP, ROMAIN LAFABREGUE

Ponajbolji svjetski nogometaš Cristiano Ronaldo došao je korak do novog trofeja, ovaj put u dresu portugalske reprezentacije.

6.7.2016.
23:57
AFP, ROMAIN LAFABREGUE
VOYO logo

Portugalci su u polufinalu Europskog prvenstva u Francuskoj svladali Wales s 2-0, a upravo je Ronaldo doveo svoju momčad u vodstvo, da bi pobjedu tek koju minutu kasnije potvrdio Nani. Portugal će u nedjeljnom finalu na Stade de Franceu igrati protiv bolje reprezentacije iz dvoboja Francuske i Njemačke.

Image
VELŠANI NESTALI ZA 180 SEKUNDI: /

Portugal na krilima Ronalda i Nanija do finala Eura!

Image
VELŠANI NESTALI ZA 180 SEKUNDI: /

Portugal na krilima Ronalda i Nanija do finala Eura!

'Bilo je teških trenutaka'

"O ovome smo sanjali od početka turnira. Znali smo da nas čeka dugačak put i još smo uvijek u turniru. Imali smo teških trenutaka, ali kao što uvijek kažem: bolje je početi loše, a završiti pozitivno. Zaslužili su ovo i igrači, i trener, i liječničko osoblje koje je odradilo odličan posao. Još uvijek ništa nismo osvojili, kao što sam rekao i prije nekoliko dana, ali naš san i dalje živi", izjavio je Realov napadač poslije utakmice u Lyonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da ćemo se smiješiti nakon finala i da će biti suza radosnica. Oduvijek sam govorio da mi je san osvojiti trofej s Portugalom. Približili smo se tome i vjerujem da ćemo pobijediti u finalu. S puno rada, poniznosti i samoodricanja, koje sam pokazivao tijekom cijele karijere, takvo što je ostvarivo", dodao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sreća zbog Portugalaca i Grka'

Portugalski izbornik Fernando Santos ranije je vodio Grke kojima je također zahvalio nakon plasmana u finale.

"Osjećam veliku sreću. Zbog igrača i zbog svakog Portugalca, ali i zbog brojnih Grka koji me podržavaju. Moja prva utakmica za kormilom reprezentacije je bila prije dvije godine, a cilj koji sam si postavio je da dođemo do ovoga. Srećom, sve nam se poklopilo. Jači smo, bolji i ujedinjeniji", poručio je Santos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo