ETO ZAŠTO SU DOVELI RAKITIĆA: / Pogledajte što je bivši Vatreni izveo protiv Chelseaja i zašto je bacio brojne navijače u ekstazu

Image
Foto: Profimedia

Za španjolsku momčad sjajno je igrao bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić

20.10.2020.
23:41
Profimedia
VOYO logo

U prvom kolu Lige prvaka u skupini E odigrana je vrlo tvrda i rezultatski neatraktivna utakmica između Seville i Chelseaja. U Londonu je završilo 0:0, a oba kluba imala su podjednaku statistiku. Prema posjedu su bili tu negdje i prema broju udaraca, svaki je skupio šest, ali realizacija je izostala.

Međutim, za španjolsku momčad sjajno je igrao bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. On je dobio visoku ocjenu 7,4 prema SofaScoreu, drugu najveću nakon vratara Bona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Sevilla's Croatian midfielder Ivan Rakitic (R) challenges Chelsea's Italian midfielder Jorginho (L) during the UEFA Champions League first round Group E football match between Chelsea and Sevilla at Stamford Bridge in London on October 20, 2020.,Image: 564707509, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Hrvat je imao ukupno 75 dodira s loptom, skupio je 91 posto točnih dodavanja, dva puta je bilježio ključno dodavanje, imao je 50 posto uspješnih centaršuteva, dao je pet točnih dugih lopti iz šest pokušaja, osvojio je tri duela i dva je puta oduzimao loptu. Rakitić je izašao u 80. minuti, a njegova je izvedba oduševila brojne navijače na Twitteru.

Posebno su njime bili impresionirani poklonici Chelseaja koji su u više Tweetova ustvrdili kako je Hrvat dominirao veznim redom i odradio puno bolji posao od njihovih veznjaka. "Rakitić je bolji od svih veznjaka Chelseaja", "Čujem da je Rakitić izdominirao Chelsea", samo su neki od komentara navijača na račun Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo