Epilog misterioznog nestanka: U Rijeci ogorčeni, slijedi teška kazna!

Nogometaši Rijeke u Rovinju odrađuju pripreme za proljetni dio prvenstva, ali nisu svi na okupu. S popisa igrača nedostaje Mato Jajalo koji je u utorak na šokantan način nestao s priprema.

14.1.2015.
9:25
VOYO logo

Učinio je to samoinicijativno, bez prethodnih dogovora s klubom, a navodno je pod okriljem noći pobjegao iz rovinjskog hotela Lona. Svi pokušaji da se s njime stupi u kontakt bili su neuspješni.

Jajalo se na napuštanje priprema odlučio jer je navodno dobio bogatu ponudu jednog stranog kluba, ali ugovorno je vezan za Rijeku sljedeće dvije i pol godine, pa takvo ponašanje ne drži vodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakvo ponašanje apsolutno je neprihvatljivo za jednog profesionalca", bila je prva reakcija sportskog direktora Srećka Juričića, koju je prenio Novi list.

"Još ćemo razmotriti sve dozvoljene pravne korake. Jer, riječ je ovdje o grubom kršenju radnih obveza", dodao je Juričić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U cijeloj priči bivši će igrač Slaven Belupa, Siene i Kölna biti nesumnjivo kažnjen. Novčana kazna i suspenzija nameću se sami po sebi, a moguće su i teže kazne i prijave višim instancama. U Rijeci je Jajalo izborio status reprezentativca i posve je razumljivo da su u klubu s Kantride ogorčeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo