ENRIQUE NE SKIDA OSMIJEH S LICA: / Rakitić donio dobre vijesti svom treneru

Image
Foto: screenshot/twitter

Nogometaši Barcelone dočekat će u subotnjoj utakmici 31. kola španjolskog prvenstva sastav najvećih rivala u drugom po redu ovosezonskom El Clasicu.

29.3.2016.
9:16
screenshot/twitter
VOYO logo

Ukupni poredak pred ove utakmice i nema neku 'težinu' i izglednim se čini da bi španjolski derbi mogao ponuditi ono najbolje, no slično se razmišljalo i u listopadu kada je Barcelona prošetala Santiago Bernabeuom ubacivši neraspoloženom domaćinu četiri puta loptu u mrežu (pobjeda 4:0).

Rakitić je ključ Barceloninih uspjeha

Ono što posebno može ohrabriti Barceloninu struku pred nadolazeći ogled je i smanjivanje popisa ozlijeđenih igrača, pa tako As piše da su Andres Iniesta, Sergio Busquets i Ivan Rakitić, igrači koji su bili pošteđeni minutaže u nedavnim reprezentativnim okupljanjina, prisustvovali treninzima Luisa Enriquea i kandidirat će za nastup u nadolazećoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Upravo je Rakitića Realu bliska Marca u ponedjeljak označila igračem koji drži ključeve Barceloninih uspjeha, pa nema sumnje da novi napisi u Asu svakako podižu raspoloženje domaćinima pred ogled kojeg će prvog dana vikenda ugostiti Camp Nou. Čini se da su izbornici Vicente del Bosque i Ante Čačić u svojim testnim utakmicama odlučili izaći u susret želji Barceloninih čelnika te su odmorili neke od nositelja igre Katalonaca, usput i izbjegavši njihove moguće nove ozljede ili pogoršanja postojećih.

Image
ŠPANJOLCI MU SE KLANJAJU TVRDNJOM: /

Rakitić je ključni igrač Barcelone

Image
ŠPANJOLCI MU SE KLANJAJU TVRDNJOM: /

Rakitić je ključni igrač Barcelone

Da sve ne bude idealno "pobrinuli" su se Jordi Alba, Sergi Roberto, Gerard Pique i Marc Bartra koji nisu trenirali u ponedjeljak, baš kao i Neymar koji se tada još nije vratio iz Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo