Englezi oduševljeni Sharbinijem: On je najbolji na planeti!

Engleski mediji dali su zavidnu pažnju prijateljskoj utakmici Argentine i Hrvatske u Londonu, a The Guardianu se dogodio kiks na naslovnici gdje su napisali kako je Argentina dobila - Ukrajinu.

13.11.2014.
9:53
VOYO logo

Kako su uspjeli zamijeniti Vatrene i Ukrajince, nije nam jasno, ali u tekstu su hvalili naše reprezentativce i pomalo ismijavali naše suparnike.

"Za prijateljsku utakmicu, bila je zanimljiva i zabavna za gledati. Bilo bi nategnuto reći da je Leo Messi, dok je kao dječak išao na tretmane rasta, sanjao kako će zabiti penal za Argentinu na polupraznom Upton Parku, ali oni koji su platili ulaznicu su bili zadovoljni spektaklom koji su pružili Argentina i Hrvatska i to je najtočniji opis utakmice", stoji u Guardianu, koji je u izvještaju istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Hrvati su razmišljali o kvalifikacijskoj utakmici s Talijanima, te su kod kuće ostavili najveća imena poput Modrića, Rakitića i Lovrena. Njihove rezerve željele su uzeti slavu dok su dijelili pozornicu s najvećim nogometnim zvijezdama. Hrvatska je povela nakon prekrasne akcije Kovačića i Sharbinija, koji je zabio s ruba 16-erca."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činilo se da će vjerojatno najboljem nogometašu na svijetu šou ukrasti Anas Sharbini, koji je definitivno najbolji hrvatski nogometaš palestinskog podrijetla na planeti. No, gol je udario na ponos Argentinaca, pa je glamurozno napadačko trojstvo Messi - Aguero - Di Maria ubacilo u višu brzinu. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo