ENGLEZI ODUŠEVLJENI BILIĆEM: / "Njegove upute treba flaširati i prodavati"

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Nakon što je njegov West Ham u gostima svladao vodeći Manchester City s 2:1, engleski mediji ne kriju oduševljenje hrvatskim stručnjakom Slavenom Bilićem.

20.9.2015.
15:44
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Manchester City je do šestog kola Premierlige imao savršeni učinak od pet pobjeda i gol razliku 11-0, ali onda je Bilićeva momčad zaustavila tu seriju. Navijači Čekićara sanjanju o tome da završe među osam najboljih, a Bilić je zaradio reputaciju "ubojice velikana", piše britanski dnevni list. Bilić je doista postao "crna mačka" za velikane. West Ham je u gostima ove sezone pobijedio Arsenal (2:0), Liverpool (3:0) i sada Manchester City (2:1), te je trenutno na drugom mjestu u Premierligi s 12 bodova.

Image
TRENERSKI HIT NA OTOKU: /

"Tanka je linija između samopouzdanja i arogancije"

Image
TRENERSKI HIT NA OTOKU: /

"Tanka je linija između samopouzdanja i arogancije"

Impresionirani Shearer

Jedan od najboljih engleskih napadača svih vremena Alan Shearer napominje kako mu nije jasno zašto se West Ham već ranije nije riješio Bilićeva prethodnika Sama Allardycea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hammersi su prva momčad u posljednjih deset godina koja je u istoj sezoni pobijedila Arsenal, Liverpool i Manchester City na gostovanju", podsjetio je Shearer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podrška vlasnika

Pohvale su preko Twittera Biliću poslali i većinski vlasnici West Hama David Gold i David Sullivan. David Gold, koji je najzaslužnji za dovođenje Bilića, naveo je:

"Dobar posao Slavene, sjajan rezultat. Navijači su bili fantastični, a igrači su dali sve od sebe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sullivan je, pak, istaknuo da je prvi gol postignut nakon 14 dodavanja i zaključio "napokon igramo na West Hamov način".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo