ENGLEZI OBJAVILI ŠTO ČEKA VATRENOG: / Klopp ima novu ideju, ovim potezom pokazao je što misli o Dejanu Lovrenu

Image
Foto: Profimedia

Braniču sljedeće godine ističe ugovor, a već je bio govora da je na meti tri kluba

4.4.2020.
17:20
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac DejanLovren lani je bio na korak do transfera o Romu. Na koncu je ostao, ali to se možda nije pokazalo kao najbolja odluka ako je mjerilo minutaža. Debelo je pao u poretku te je postao tek četvrti izbor JurgenaKloppa kada su u pitanju centralni braniči. Virgil van Dijk, Joe Gomez i Joel Matip su ispred njega pa je priliku u pravilu dobivao kada netko od njih nije io na raspolaganju.

Stoga su se ovih dana pojavile nove glasine oko toga da bi na ljeto mogao prijeći u Romu, a pisalo se i o interesu Tottenhama i Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Dejan Lovren of Liverpool Liverpool v Leicester City, UK - 30 Jan 2019, Image: 411331677, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line:

Međutim, novinar Daily Maila DominicKing tvrdi da ga Klopp želi zadržati još godinu dana, do isteka ugovora.

“Klopp i Lovren su u jako dobrim odnosima i bio bi sretan kad bi branič ostao do isteka ugovora kao jedna od opcije u obrani”, piše King.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, navodi kako nije bilo govora oko novog ugovora i bit će zanimljivo vidjeti što će Vatreni odlučiti. U srpnju će napuniti 31 godinu i sigurno neće biti sretan ako još jednu sezonu provede na klupi. S Liverpoolom je osvojio Ligu prvaka, a ako se ne poništi sezona trebao bi uzeti i naslov prvaka što bi Redsima bio prvi nakon 30 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo