Englezi objavili 'Šokantne podatke o Modriću!'

Trakavica o Luki Modriću se nastavlja, ali ne s dobrim vijestima za hrvatskog reprezentativca.

24.7.2012.
7:24
VOYO logo

Nakon što je od strane predsjednika kluba Daniela Levyja novčano kažnjen i treći put u četiri dana, (u ponedjeljak se nije pojavio na treningu u klupskom kampu u Chigwellu), Modrića je sve više počela osuđivati i engleska javnost, mediji..., svi oni koji bi mu mogli zagorčati život ako nekim čudom ostane na White Hart Laneu.

Engleski magazin TalkSport objavio je statistiku koja bi trebala dokazati kako je Modrić precijenjen igrač, u usporedbi s Frankom Lampardom (Chelsea), Stevenom Gerrardom (Liverpool), Cescom Fabregasom (Barcelona), Davidom Silvom (Manchester City), Stephaneom Sessegnonom (Sunderland) i Yohanom Cabayeom (Newcastle United).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Statistički podaci uključuju sve utakmice Premierlige koje je Luka Modrić igrao od dolaska u Tottenham, te pokazuju, unatoč općem vjerovanju, da hrvatski internacionalac nije jedan od najboljih ofenzivnih veznjaka u Engleskoj. Unatoč tome, Spursi smatraju da Real Madrid treba dati između 30 i 40 milijuna funti za igrača koji po ovoj tablici ima najmanji broj golova i asistencija po utakmici. Ima dosta više igrača s puno boljom statistikom od Modrića u Premierligi, pa čemu onda tolika strka?", zapitao se novinar TalkSporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je ova statistika realna, procijenite sami. Modrić je od svog dolaska u Tottenham pokrivao gotovo sve pozicije u veznom redu Spursa, pa u okršaju s ofenzivnim veznjacima i nema baš neke velike šanse, barem kad je statistika u pitanju. Neki će reći da ga Mourinho i želi upravo zbog polivalentnosti. Što vi mislite?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo