Englez bez srama poderao svoje Engleze!

Zločesti dečko engleskog nogometa, Joey Barton, ponovno briljira.

9.4.2011.
11:27
VOYO logo

U razgovoru za francuski nogometni magazin So Foot, vezni igrač Newcastle Uniteda Joey Barton, bio je vrlo oštar prema kolegama iz Premiershipa. Barton je u svojoj karijeri nanizao seriju ozbiljnih incidenata, zbog jednog je premlaćivanja čak i odležio 77 dana u zatvoru, a ovoga se puta na njegovom putu našao engleski reprezentativac Gareth Barry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barry ima izvrsnog agenta koji ga zna dobro prodati. On je vrlo diskretan i uvijek se slaže sa svime što trener kaže. On je poput učenika koji sjedi u prvom redu i upija sve što učitelj govori. Kada igram protiv njega, mirno spavam!", počeo je Joey Barton svoju analizu konkurencije u veznom redu engleske reprezentacije i nastavio:

"Pa sjećate li se utakmice s Njemačkom na SP-u? Kada su Nijemci zabili četvrti gol, a Özil ostao sam protiv Barryja, to je bilo poput utrke zeca i kornjače. Iskreno, ja sam najbolji engleski vezni igrač. Mislim, Luka Modrić i Samir Nasri su izvrsni, ali što se tiče engleskih veznjaka...pa, Jack Wilshere nije loš, Lampard je u silaznoj putanji, a Steven Gerrard je često ozlijeđen", pobrojao je mane konkurencije vezni igrač Newcastle Uniteda, a potom iskritizirao i vodeće ljude iz Engleskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi Englezi ćemo nastupiti na sljedećih 50 svjetskih prvenstva i nijedno nećemo osvojiti. Ljudi koji su na čelu Engleskog nogometnog saveza su igrali nogomet prije 50-60 godina i još uvijek misle da se svjetsko prvenstvo može osvojiti na isti način kao i 1966. godine!", zaključio je Barton verbalno 'ribanje' svojih sunarodnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo