ENGLESKI KOMENTATOR POSEBNO SE BOJI JEDNOG HRVATA: / 'Ako želimo pobjedu njega moramo zaustaviti'

Image
Foto: AFP

Najveća prijetnja Englezima trebao bi biti hrvatski čarobnjak

17.11.2018.
16:31
AFP
VOYO logo

Engleska mora anulirati prijetnju koja dolazi od Luke Modrića ako želi doći do pobjede protiv Hrvatske u Ligi nacija, rekao je Matt Le Tissier, bivši reprezentativac engleske reprezentacije, a sada analitičar za Sky.

Tri lava u susret s Hrvatskom ulaze s imperativom pobjede nakon što su u prethodnom susretu remizirali na Rujevici i doveli se u neugodnu situaciju. Pobjednik utakmice završit će kao prvoplasirana momčad skupine što bi mu osiguralo i sigurno mjesto u sljedećoj rundi natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo se kao najbolji

"Oni su sjajna ekipa, ali očito je da je čovjek kojeg posebno treba zaustaviti onaj koji se najviše istaknuo u Rusiji, Luka Modrić.", rekao je Le Tissier pa dodao: "Modrić je bio ključan za taj uspjeh, on jednostavno igru vidi puno jednostavnijom nego što ona zapravo jest. Uvijek je na pravom mjestu na terenu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduvijek sam ga volio gledati kako igra, zavolio sam ga još u Spursima. Ako momčad pronađe način da zaustavi njegov utjecaj na igru onda se možemo nadati pobjedi.", zaključio je nekadašnji nogometaš Southamptona.

Očekuje se da će engleski izbornik Gareth Southgate napraviti nekoliko promjena u odnosu na susret sa SAD-om ranije ovog tjedna u kojem je Gordi Albion slavio s uvjerljivih 3-0. Lewis Dunk, Callum Wilson i Jadon Sancho nogometaši su koji su nastupili u tom susretu, a ne očekuje ih se u prvom sastavu sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo