ENGLESKA ZVIJEZDA KOJA JE PROGOVORILA O BORBI SA DEPRESIJOM: / 'Toliko mi se ljudi zahvalilo, volio bih da sam to ranije napravio...'

Image
Foto: AFP

Engleski reprezentativni bek i igrač Tottenhama Danny Rose otvorio se oko svoje borbe s depresijom

7.8.2018.
9:02
AFP
VOYO logo

Danny Rose nedvojbeno je jedna od velikih zvijezda engleskog nogometa. Tottenhamov igrač bio je dio Engleske koja je došla do polufinala Mundijala u Rusiji, a u Premier ligi ne postoji puno boljih bekova od njega.

Međutim, van terena situacija nije tako jednostavna niti pozitivna. Rose je, kao jedan od rijetkih nogometaša sa zvjezdanim statusom, nedavno javno progovorio o svojoj borbi sa depresijom, a rekao je i da mu je pozitivna reakcija mnogih uvelike pomogla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Reakcije koje sam doživio bile su nevjerojatne", rekao je Rose za Mirror. "Bio sam doma u Doncasteru preko vikenda. Moj brat igra za Grimsby i bio sam na utakmici protiv Forest Greena. Nakon utakmice su mi dvije osobe došle zahvaliti mi se za ono što sam rekao", dodao je Tottenhamov bek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su patili od toga (depresije, op.a.) i moje riječi su im pomogle. Samo bih volio da sam o tome progovorio ranije. Ili možda nakon Svjetskog prvenstva, ali u svakom slučaju – drago mi je da sam to napravio", zaključio je Rose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo