ENGLESKA LEGENDA JOŠ DVOJI O MIROVINI, ALI NE I O NAJBOLJEM S KOJIM JE IGRAO: / 'Imao sam čast s Modrićem, Baleom, Rooneyjem i Beckhamom, ali on je imao sve'

Image
Foto: AFP

Tijekom karijere imao je čast igrati s mnogim vrhunskim nogometašima, ali za njega je jedan iznad svih ostalih

13.5.2019.
17:45
AFP
VOYO logo

Iako mu je 38 godina, Peter Crouch i dalje ne odustaje od nogometa. Međutim, to bi se moglo promijeniti uskoro.

"Svi s kojima sam razgovarao, a da su već u mirovini i da osjećaju da mogu još igrati, žale za tom odlukom. Svi koji su u mirovini poručuju mi da igram dok god mogu. Ali ne znam, iza mene je bogata karijera i znam da još mogu igrati jer sam spreman, treniram svaki dan, nisam imao puno ozljeda, ali ne znam želim li to. Postoje druge stvari koje me zanimaju i u kojima uživam, razgovarat ću s obitelji prije odluke", rekao je legendarni engleski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjer svima

Tijekom karijere imao je čast igrati s mnogim vrhunskim nogometašima, ali za njega je jedan iznad svih ostalih.

"Imao sam čast igrati s Modrićem i Baleom u Tottenhamu, u reprezentaciji s Beckhamom i Rooneyjem, ali Gerrard je bio onaj koji je imao sve. Sjećam se kad sam u mladoj momčadi Spursa igrao protiv njega u Liverpoolu, kada sam ga prvi put vidio, projurio je pokraj dvojice igrača i opalio najsnažniji udarac u gredu koji sam ikada vidio. Odmah sam pomislio - tko je taj dečko. Na treningu engleske reprezentacije bio je daleko najbolji, a tamo je bilo puno svjetskih klasa. Mogao je igrati desnog beka i svejedno bi bio najbolji. On je najbolji igrač s kojim sam igrao i primjer nogometaša kakvog mogu svima preporučiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo