EMOTIVNO OBRAĆANJE DONEDAVNOG PRVOG ENGLESKOG GOLMANA: / 'Neću lagati, osjećam se uništeno'

Image
Foto: AFP

Joe Hart teško se miri s odlukom da ne ide na SP u Rusiju

18.5.2018.
16:47
AFP
VOYO logo

Izbornik engleske nogometne reprezentacija Gareth Southgate prije nekoliko je dana objavio konačnu listu putnika na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Na tom popisu nema Joe Harta (31) nekadašnjeg prvog vratara reprezentacije čija je karijera krenula nizbrdo nakon što je otišao iz Manchester Cityja.

"Neću lagati, osjećam se uništeno. Nakon što sam se dvije godine pokušavao izvući iz teške situacije, teško je prihvatiti izbornikovu odluku. Ponosan sam na svaku minutu koju sam odigrao kako bih pomogao da se nacionalna selekcija kvalificira na Svjetsko prvenstvo", napisao je Hart na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hart je za Engleze skupio 75 nastupa, ali Sothgate se ipak odlučio na popis staviti sljedeće vratare - Jordan Pickford (Everton) te Jack Butland (Stoke) i Nick Pope (Burnley). Nitko od njih nije proveo ni sekundu na golu Engleske u prvi devet dvoboja kvalifikacija za SP jer je cijelo vrijeme branio Hart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam što sam darovao reprezentaciji, ali stvari su takve kakve jesu. Sretno Engleskoj u Rusiji. Iako neću biti uz njih, igrači znaju da ću kao navijač nositi engleski dres i da ću ih bodriti. Bez straha, idite i razbijte ih", napisao je Hart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo