ZADOVOLJAN PROLAZOM / Emotivni Čačić teško proživljava kritike: 'Zaslužili smo podršku navijača'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Naši su igrači zaslužili da ih se bodri, svi su htjeli dati maksimum

9.8.2022.
23:01
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački Dinamo je večeras u Maksimiru izborio plasman u play-off Lige prvaka kojeg će igrati portiv noveškog Bodo/Glimta. Modri su bili bolji ukupnim rezultatom 6-3 protiv bugarskog Ludogoreca u uzvratnom susretu trećeg pretkola. Bilo je dobrih ali i loših stvari, no Modri su rezultatski u odličnom stanju što je na kraju i najbitnije.

Image
Foto: Grafika RTL.hr - Slavko Midzor/PIXSELL

Čačić nije krio zadovoljstvo nakon pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam igračima i onima koji su nas bodrili. Ostvarili smo što smo obećali, plasirali smo se minimalno u Europa ligu. Ovo je najbolje poluvrijeme otkako sam u Dinamu. S zamjenama na poluvremenu sam htio sačuvati igrače. Odmah primili gol, uvukla se nervoza. Iako smo imali igrača više, oni su bili agresivni. Trebali smo biti mirniji na loptu, uvjetno rečeno bili smo nervozni. Nedostajao je igrač koji bi nas povezao. Na kraju, nisam ja dijelio crvene i žute kartone, to je radio sudac".

Image
IZJAVA /

Mislav Oršić iznenađen: 'Nismo zaslužili zvižduke, uvijek dajemo sve od sebe'

Zaslužili smo podršku navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kažu da je najopasnije voditi 2:0. Mi smo imali 3:0, vratili smo se na teren i oni su došli do 3:2. Naši su igrači zaslužili da ih se bodri, svi su htjeli dati maksimum. Imamo dobru situaciju, ali moramo se orijentirati na derbi u subotu. Za osam dana smo u Norveškoj, nemamo lagan ritam. Moramo brinuti o svakom igraču, moraju biti u dobrom stanju", izjavio je Dinamov strateg.

Čačić traži podršku javnosti, teško proživljava kitike iako još nema ni jedan poraz na klupi Modrih

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svatko radi svoj posao. Trener sam, svaki dan sam s igračima, znam kako reagiraju. Ne mogu uređivati kako drugi pišu. Dinamo dosad nema kiksa, ovo nije umjetničko klizanje da je bitan dojam. Skupljaju se bodovi i Dinamo živi od plasmana u Europu. Mi smo europski klub koji mora moći igrati europske lige. Nećemo odgađati utakmice, vjerujem igračima. Imamo one koji se vraćaju. Moramo se nositi s tim ritmom", kaže Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo