SUZA NAM JE POTEKLA / Emotivan susret Ronaldinha i Messija, zaigrali su zajedno nakon 13 godina. Pogledajte video koji je srušio društvene mreže

Image
Foto: Instagram

Brazilac je jedno vrijeme u Barceloni igrao s Messijem i to kada je ovaj bio klinac i još ga je onda favorizirao

27.10.2021.
9:22
Instagram
VOYO logo

Legendarni Ronaldinho susreo se s Lionelom Messijem prije tjedan dana na utakmici PSG-a i Leipziga u Ligi prvaka i bio je to prizor koji je oduševio poklonike nogometa diljem svijeta.

Brazilac je jedno vrijeme u Barceloni igrao s Messijem i to kada je ovaj bio klinac i još ga je onda favorizirao i "uzeo pod svoje", a prijateljstvo i poštovanje među njima zadržalo se sve do danas. Ronaldinho je već dva tjedna u Parizu, gdje je igrao prije prelaska u Barcelonu, a sada se ponovo susreo s Argentincem, a ovaj ikonski dvojac čak je nakratko i zaigrao zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaigrali zajedno

Ronaldinho je objavio seriju Instagram-Storyja i slika na Instagramu, a na jednom videu vidi se, vrlo kratko doduše, kako na hodniku Messi i Ronaldinho izvode nešto s loptom i to po prvi put nakon 13 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldinhove objave postale su vrlo brzo veliki hit na društvenim mrežama, a snimku na kojoj se kratko vidi kako igraju zajedno pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo