Novu zvijezdu čekaju teški dani: 'Pa Mandžukić stalno zabija!'

Dolazak Roberta Lewandowskog u Bayern sve je izvjesnija opcija, a poljskog napadača čeka borba s Mandžukićem za mjesto u početnoj postavi.

4.1.2014.
11:52
VOYO logo

"Svaki dobar igrač bez problema će se uklopiti u Bayern, ali pitanje je što i kako bi Lewandowski igrao u Bayernu, koja bi mu bila uloga. Uz to, Bayern već ima odličnog napadača Marija Mandžukića koji redovito postiže golove", rekao je Elber i dodao:

"Dolazak napadača u Bayern uvijek je rizik, a pogotovo sada kada znamo da Guardiola voli igrati bez klasičnog centarfora. I Mandžukić je imao težak početak s Guardiolom, ali se vratio u dobru formu i sada stalno zabija golove".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Elber je još prošle sezone govorio kako Bayernu ne treba Lewandowski jer je Mandžukić bolji napadač.

//www.youtube.com/embed/H0akJ_7Itqc

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema napisima Daily Maila, u Arsenalu su pokazali interes za dovođenjem napadača Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije Marija Mandžukića. Arsenalov rezervni napadač Nicklas Bendtner mogao bi zbog nedavne ozljede gležnja izbivati s travnjaka i do dva mjeseca, a s ozbirom da je trenutno i Olivier Giroud ozlijeđen, to bi ostavilo "topnike" na povratniku Lukasu Podolskom kao jedinom zdravom napadaču.

Arsenal se medijski najviše dovodi u kontekst potencijalnih transfera Diega Coste (Atletico Madrid) i Alvara Morate (Real Madrid), dok je potencijalni transfer Dimitra Berbatova iz Fulhama odbacio sam Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Moj planovi na transfer-tržištu ovise o tome koliko će Bendtner izbivati. U ovom trenutku razmatramo opcije i moram priznati da su prilično ograničene. Ako ga neće biti mjesecima, onda ćemo morati razmišljati o kupnji – rekao je Wenger.

U očima francuskog stručnjaka i njegovih suradnika u Arsenalu Mandžukić navodno kotira jako visoko i mogli bi ga pokušati dovesti, ali malo je vjerojatno da će ponuda uslijediti u siječnju već sljedećeg ljeta kada bi za Bayern trebao potpisati Robert Lewandowski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, još od ranije veliki je interes za Mandžukićem (ugovor do 2016.) pokazao talijanski prvak Juventus.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo