Kakva pohvala Mandzukicu: 'On nije losiji od Cristiana Ronalda'

Nekadasnji nogometas Bayerna Giovane Elber odusevljen je mogucnostima hrvatskog reprezentativca Marija Mandzukica kojeg smatra jednim od najboljih napadaca na svijetu.

15.5.2014.
11:03
VOYO logo

Mandzukicje u prosloj sezoni bio jedan od kljucnih igraca Bayerna na putu prema trostrukoj krunu, no kod novog trenera Pepa Guardiole nije imao tako dobar status, a ako ostane na Allianz Areni, u sljedecoj bi sezoni mogao imati jos vise problema jer iz Borussije Dortmund dolazi prvi strijelac Bundeslige Robert Lewandowski. Za Elbera je takva situacija cudna jer Mandzukica smatra vrhunskom klasom.

"Mandzukic je na istoj razini s bilo kime. Nije nista losiji od Roberta Lewandowskog,Zlatana Ibrahimovica ili Cristiana Ronalda", ispalio je Elber u razgovoru za Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vazno je da zabijas kad se to od tebe trazi. A Mandzukic je radio upravo to", dodao je Brazilac.

Hrvatski napadac je pocetkom godine nakratko bio suspendiran jer je Guardiola procijenio da se nije dovoljno zalagao na treninzima, no za Elbera je i to dokaz snage Mandzukiceva karaktera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponekad se igrac osjeca uvrijedenim i nesretnim zbog vlastitog statusa. Takve se stvari dogadaju i sasvim su normalne. Meni je to dokaz da igrac ima karakter. Nikome ne treba igrac koji je uvijek zadovoljan."

//www.youtube.com/embed/9vM3y877EkU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandzukic bi zbog svega navedenoga ovo ljeto mogao napustiti Munchen sto Elber u potpunosti razumije jer je i sam bio u slicnoj situaciji.

"Bio sam najbolji strijelac Bundeslige 2003. godine i osvojio dvostruku krunu. Mjesec dana kasnije klub je doveo Roya Makaaya. Mislio sam da cemo igrati zajedno, ali morao sam otici i pronaci novi klub. Otisao sam jer nisam zelio unistiti lijepe uspomene na vrijeme provedeno u Bayernu", zakljucio je Elber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo