Da li je to znak: Čovjek koji je postigao 36 golova bježi iz prvaka Španjolske?

Prema pisanju pouzdanog španjolskog lista El Mundo Deportiva, Diego Costa odbio je produljiti ugovor s aktualnim prvakom Španjolske Atletico Madridom.

4.6.2014.
13:39
VOYO logo

Costa, koji je na meti Mourinhova Chelseaja, zasada ne želi produljiti ugovor, jer trenutno ima nekoliko opcija na svome stolu.

Najprimamljivija se čini ona spomenutog Chelseaja, za koji se vjeruje da će u posljednjem tjednu prije početka Svjetskog prvenstva pokušati realizirati transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naturalizirani Španjolac je u minuloj klupskoj sezoni postigao 36 pogodaka u svim natjecanjima za madridski sastav. Definitivno, Atletico bez njega ne bi imao tako uspješnu sezonu, sezonu iz snova, rekli bi smo.

Aktualni španjolski prvak Atletico Madrid objavio je putem službene web-stranice da je dogovorio angažman dosadašnjeg vratara Getafea Miguela Angela Moye (30).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad prođe liječnička testiranja, Moya će potpisati trogodišni ugovor s europskim doprvakom, a španjolski mediji pišu da će Getafe dobiti tri milijuna eura odštete. Za očekivati je da će Moya u momčadi Diega Simeonea imati status rezervnog vratara, neovisno o tome hoće li Thibaut Courtois ostati na posudbi ili se vratiti u Chelsea.

Moya je karijeru započeo u Mallorci iz koje je 2009. prešao u Valenciju. Posljednje je tri sezone čuvao gol Getafea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je tako brzo nakon završetka sezone dogovorio dolazak dvojice novih igrača. Prije Moye je, podsjetimo, potpisao 19-godišnji ofenzivni nogometaš Angel Correa koji dolazi iz argentinskog San Lorenza.

//www.youtube.com/embed/u42-Cth6CoE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo