EFIKASNA VEČER U LIGI PRVAKA: / Porto nanio Monacu poraz kakav ne pamti, Ben Yedder ušao u povijest Seville

Image
Foto: AFP

Nogometaši Manchester Cityja ostvarili su i drugu ovosezonsku pobjedu u Ligi prvaka. U 2. kolu skupine F su na svome Etihadu bili bolji od Šahtara s 2-0.

26.9.2017.
23:02
AFP
VOYO logo

City je poveo sjajnim pogotkom Kevina de Bruynea u 48. minuti. Briljantni Belgijanac je bio izravno upleten u 12 golova u posljednjih 12 utakmica (tri pogotka, devet asistencija). Guardiolinu momčad na putu do pobjede nije zauatsvio ni promašeni jedanaesterac Sergija Agüera u 72. minuti, a priču je u 90. zaključio Raheem Sterling. Za Šahtar zbog pada na doping-testu nije igra bivši kapetan hrvatske reprezenatcije Darijo Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
REAL NA KRILIMA RONALDA, MODRIĆA I BALEA PROTUTNJAO WESTFALENOM: /

Hrvatski čarobnjak sjajno asistirao za treći gol Kraljeva

Image
REAL NA KRILIMA RONALDA, MODRIĆA I BALEA PROTUTNJAO WESTFALENOM: /

Hrvatski čarobnjak sjajno asistirao za treći gol Kraljeva

Napoli na krilima paklenog napada

U drugoj utakmici skupine Napoli je na svome San Paolu svladao Feyenoord s 3-1. Posao je za Napoli obavio njegov pakleni napad: Lorenzo Insigne, Dries Mertens i Jose Maria Callejon su svaki postigli po jedan pogodak. Sofyan Amrabat je u 90. minuti samo ublažio poraz Nizozemaca. Naš Marko Rog je u 73. minuti ušao u igru za momčad iz Napulja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini E Liverpool je gostovao u Moskvi kod Spartaka i odigrao neodlučeno 1-1. Domaći su poveli sjajnim golom Fernanda u 23. minuti, a osam minuta kasnije izjednačio je Philippe Coutinho. I Liverpoolu i Spartaku ovo je drugi remi u skupini. Dejan Lovren je odigrao cijelu utakmicu i za Redse, kao i Mario Pašalić za ruskog prvaka.

U drugom dvoboju u skupini Sevilla je na Sanchez Pizjuanu lako pobijedila Maribor s 3-0, a trostruki strijelac je bio Wissam Ben Yedder. Francuski napadač je postao prvi igrač u povijesti Seville koji je postigao hat-trick u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/v41sk

Debakl prošlosezonskog polufinalista

U skupini G Porto je iznenadio Monaco u Monte Carlu i slavio s čak 3-0. Vincent Abouabacar je dvaput, u 31. i 69. minuti, smjestio loptu u mrežu momčadi iz Kneževine, a u 89. minuti je na 3-0 povećao Miguel Layun. Prošlosezonski polufinalist Monaco je prvi put u povijesti u Ligi prvaka izgubio kod kuće s tri gola razlike. Naš Danijel Subašić zbog ozljede nije bio na golu domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dvoboju skupine Beşiktaş je u Istanbulu s 2-0 bio bolji od RB Leipziga, a pogotke su zabili Ryan Babel u 11. i Anderson Talisca u 43. minuti. Utakmica je u drugom poluvremenu nakratko bila prekinuta zbog nestanka struje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo