Edoardo Reja na korak od Hajduka: 'Ej, osjećaji... Biti će dovoljno da se čujemo'

Iz Splita sve glasnije pristižu informacije kako je talijanski stručnjak Edoardo Reja na korak od preuzimanja Hajduka. Reja bi 'da' trebao kazati tijekom nedjelje, najkasnije u ponedjeljak.

14.2.2015.
15:24
VOYO logo

Slobodna dalmacija piše kako bi Edoardo Reja u nedjelju ili najkasnije u ponedjeljak trebao reći sudbonosno da, i preuzeti "vruću" klupu splitskog Hajduka. Izvori sa Poljuda govore kako je to već u biti i gotova stvar, navodno je po srijedi ugovor na dvije i pol godine, za cca 200.000 eura godišnje gaže.

"Polako. Odlučit ću u nedjelju ili najkasnije u ponedjeljak. Tako sam rekao i toga se držim", kazao je telefonski Reja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sada sve ide ka tome da Reja preuzme Hajduk, njegovi osjećaji vuku prema Splitu. Emocije su tu, a to je jako bitno...

"Eh, osjećaji... To je u redu. Ali budimo profesionalni. Čujemo se za vikend. Moram se i ja s odgovornima u Hajduku još jednom čuti... Pa, biti će dovoljno da se čujemo", jasan je Reja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski stručnjak je u srijedu na Kantridi gledao Rijeku i Lomotoviu, momčadi s kojima se Hajduk u srijedu, odnosno subotu, sastaje u domaćem prvenstvu. Već tada se moglo ozbiljno početi nagađati kako je Reja blizu preuzimanja Hajduka. Tj, blizu povratka u Split...

"U redu, želio sam se informirati. Rekli smo u nedjelju, ponedjeljak, pa onda se držimo dogovora. U postocima? Dok se ne objavi odluka što znače postoci?! Pola-pola", kaže Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo