DŽENTLMENSKI POTEZ NIKE KOVAČA: / Hrvat ispričao što je napravio nakon pobjede Bayerna u finalu Lige prvaka

Image

Navijači Bayerna mogu mu slobodno zahvaliti na Hansiju Flicku

25.8.2020.
11:17
VOYO logo

Nogometaši Bayerna iz Münchena po šesti su put osvojili naslov europskog prvaka nakon što ssu u finalu Lige prvaka igranom u Lisabonu svladali PSG s 1-0 golom KingsleyaComana u 59. minuti.

Sjajnu je asistenciju upisao Kimmich koji je ubačajem s desnog boka idealno na drugoj vratnici pronašao Comana kojemu nije bilo teško glavom spustiti loptu iza leđa nemoćnog Navasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayernu je ovo bio deseti nastup u finalu Kupa/Lige prvaka i šesta pobjeda, Bavarci su slavili i 1974., 1975., 1976., 2001. i 2013. godine, dok je Paris SG po prvi put u 50-godišnjoj klupskoj povijesti igrao u finalu najjačeg europskog klupskog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački nogometni stručnjak Hans-DieterFlick ovom pobjedom upisao se u skupinu nogometnih stručnjaka koji su osvojili klupski naslov europskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki bi rekli da na tome može zahvaliti i hrvatskom stručnjaku NikiKovaču, koji ga je prošlog ljeta imenovao svojim pomoćnikom.

“Poslao sam poruku njemu i nekim igračima te im čestitao jer su zasluženo došli do trofeja. Stvarno su ovu sezonu u Ligi prvaka odigrali sjajno. Dominirali su u utakmicama i bili najbolja momčad. Svih 90 minuta finala bio sam uvjeren da će Bayern osvojiti naslov", kazao je Kovač u razgovoru za Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši izbornik dobio je otkaz u studenom prošle godine, svega nekoliko mjeseci nakon što je Bayernu donio dvostruku krunu.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo