DŽABA VAM NOVCI: / Najrastrošniji klub svijeta primio četiri gola u 20 minuta!

Image
Foto: AFP

Propisno su se osramotili nogometaši Manchester Cityja samo tjedan dana prije početka engleskog prvenstva. Na gostovanju kod Stuttgarta doživjeli su pravi debakl.

1.8.2015.
19:28
AFP
VOYO logo

Klub koji se prošle sezone jedva spasio od ispadanja iz Bundeslige pred svojim je navijačima deklasirao najvećeg potrošača svjetskog nogometa. Konačni rezultat glasi 4:2, ali treba naglasiti da je City svoja dva gola zabio tek u završnici kada su na terenu uglavnom bile rezerve.

Pellegrini pod paljbom

Stuttgart je, pak, sva četiri pogotka postigao u prvom poluvremenu i to u nešto malo više od 20 minuta. Golijadu je započeo Filip Kostić, a nastavili su Daniel Didavi, te dvaput Daniel Ginczek. Poraz Građana su u finišu dvoboja ublažili Kelechi Iheanacho i Edin Džeko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Cityja Manuel Pellegrini nedvojbeno će se nakon ove sramote naći pod novom paljbom medija i navijača. Ionako je mnogima trn u oku, a sada će mu biti još teže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je ovo ljeto kupio Raheema Sterlinga za 62,5 milijuna eura, učinivši ga najskupljim engleskim nogometašem u povijesti . I prijašnjih je godina klub u vlasništvu arapskih tajkuna trošio silan novac na igrače od kojih mnogi više i ne stanuju u Manchesteru: prošle su sezone dovedeni Mangala (40 milijuna) i Bony (32), a prije toga Agüero (45), Fernandinho (40), Nasri (27,5), Jovetić (26), Negredo (25), Navas (20)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo