Premier league International Cup / Dvostruki strijelac Bojan Knežević odveo Dinamo do pobjede protiv West Hama

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dinamo je odigrao dobru utakmicu i otpočetka se postavio autoritetno te je u 25. minuti došao i do vodstva

14.11.2018.
8:10
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je stigao do pobjede u svojoj drugoj utakmici Premier Legue International Cupa, svladao je West Ham s 2:0 golovima Bojana Kneževića.

Nakon poraza od Southamptona u prvom kolu, Dinamo je u sklopu drugog kola Premier League International Cupa igrao protiv West Hama i upisao pobjedu 2:0, koja ga drži u igri za prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri su u tom susretu nastupili i s nekim igračima koji su okusili prvoligaški nogomet pa su tako na travnjaku bili i Ćalušić, Knežević, Cekici, Menalo, a upravo Bojan Knežević bio je junak Modrih s postignuta dva pogotka.

Dinamo je odigrao dobru utakmicu i otpočetka se postavio autoritetno te je u 25. minuti došao i do vodstva. Isplatio se pritisak Modrih, oduzeli su loptu domaćinu, a Knežević je zabio za vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu West Ham mogao je stići do poravnanja, ali čisti zicer nije iskoristio Powell, a Dinamo je odmah odgovorio i iz kontranapada ponovno preko Kneževića došao do pogotka.

24. studenog Dinamo igra protiv Porta i trebat će pobjedu za prolaz. Porto je dosad upisao remi sa Southamptonom i poraz od West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo