'DVOBOJ DVA DIVA': / Legendarni nogometaš usporedio Mandžukića i Džeku

Image
Foto: AFP

Italija se trese zbog velikog sraza Rome i Juventusa (nedjelja, 18.00), a talijanski mediji veliku pozornost posvetili su sudaru ovih talijanskih nogometnih velikana.

29.8.2015.
15:14
AFP
VOYO logo

Nekad veliki argentinski napadač Hernan Crespo najavio je u talijanskom dnevnom sportskom listu Gazzetta dello Sport njihov međusobni sudar kao "veliki dvoboj dva diva, Mandžukića i Džeke".

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

"Kada bih birao, izabrao bih Džeku. Ali Mandžukić je igrač koji nikada ne odustaje i u kojeg možeš imati maksimalno povjerenje", rekao je 40-godišnji Argentinac, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je jako koristan, Džeko može odigrati za desetku

"Džeko je igrač koji može odigrati za desetku, a onda dan poslije za četvorku. Njemu isto tako nedostaje malo zlobe u igri! Mandžukić? On je stalno prisutan u igri, jako je koristan, što ne znači da je to oku uvijek lijepo za vidjeti. No, on se još mora prilagoditi Juventusu, ali i Juventus njemu, čovjek je tek došao u momčad", rekao je Crespo.

Argentinac se osvrnuo i na najjače adute u igri oba nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U igri glavom Mandžukić je neusporedivo bolji. Mandžukić djeluje dosta statičan, ali nikako ga se ne smije ostaviti samog jer je opasan. Džeko je pokretniji, voli se kretati, driblati, ali i više udara po golu", zaljučio je Crespo analizu uoči derbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo