Dvoboj divova! Van Persie ili Ibrahimović - tko je bolji?

U uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka Arsenal će na svom terenu pokušati učiniti nešto što nikada nikome nije uspjelo u Ligi prvaka – nadoknaditi četiri pogotka zaostatka.

6.3.2012.
11:48
VOYO logo

"Budemo li igrali kao protiv Tottenhama, sve će biti moguće. U napadu imamo talentirane igrače i vjerujem u čudo", rekao je Arsene Wenger.

Nadu im daju i posljednje dvije domaće utakmice (Blackburn, Tottenham) u kojima su postigli čak 12 pogodaka, kao i odlična forma Robina van Persieja koji je ove sezone postigao 31 pogodak. Ipak s druge strane bit će još jedan veliki strijelac i definitivno najveća prijetnja Topnicima, Zlatan Ibrahimović. Šveđanin je ove sezone za Milan zabio 25 pogodaka. U kakvoj je formi Zlatan najbolje je osjetio Palermo u posljednjem kolu talijanskog prvenstva. Naime, u samo 14 minuta Ibra im je zabio hat trick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan ima veliku prednost, ali se također bori protiv tradicije. U posljednje četiri sezone nije dospio dalje od osmine finala, a u sezoni 2003./2004. ispao je nakon što je u prvoj utakmici pobijedio sa 4:1. U uzvratu ga je Deportivo deklasirao sa 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benfica će u Lisabonu pokušati nadoknaditi negativan rezultat protiv Zenita, koji je u prvoj utakmici pobijedio sa 3:2. Benfica već četiri utakmice ne zna za pobjedu (tri poraza i remi), dok je Zenit neporažen u posljednjih 18 susreta u svim natjecanjima.

"Moramo dalje jer imamo realne šanse za to. Vrijeme je da se vratimo pobjedama i da si dignemo samopouzdanje. Znam da nije jednostavno ući u susret Lige prvaka s tako negativnim nizom, no takav je život", rekao je trener Benfice Jorge Jesus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo