Nevjerica u Maksimiru: 'Sve se okrenulo protiv nas'

'Ovdje se priča o velikoj Austriji, a mi smo promašili 4-5 šanse...

21.8.2013.
23:12
VOYO logo

"Nismo bili pravi, prvo poluvrijeme i nije bilo tako loše. Austrijanci su dobro stali na terenu i bili agresivni. Nismo našli našu igru. Prvi gol smo primili kako smo primili, a kod drugog je za mene bio faul na igraču Dinama. Sudac to nije vidio i to je nogomet. Dok ima šanse, moramo se nadati. U Beču trebamo odigrati kako su oni igrali ovdje, još i malo bolje", kazao je Josip Šimunić koji nije imao isto viđenje kao i Dinamov trener: "Uvijek nakon poraza je nezgodno komentirati, teško je naći riječi", vadio se Dinamov trener i počeo svoju priču: "Potajno sam se nadao da ćemo u uvodnim sanšama dati gol, znao sam da u ekipi imam dosta igrača koji ne mogu držati ritam ovako teške utakmice. Nadao sam se golu koji bi nas podigao."

Ostaje nejasno zašto je izabrao onda te igrače, kao i ubacivanje nespremnog Sammira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ušao sam u rizik sa Sammirom, ubacio i Rukavinu i odmah ostali bez njega. Pali smo na trkačkom planu, sa par igrača koji nisu fit nismo mogli. Sad se o tome može diskutirati, nakon bitke...Zatvorili su nam bokove, ali očekivao sam to. Očekivao sam i više od Husejinovića, htio sam da on to koristi u sredini, da mu se pridodaju Soudani i Čop. Nisam nezadovoljan s brojem šansi", govorio je Dinamov trener.

Duje Čop je bio kratak i jasan:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve se okrenulo protiv nas, crveni karton Rukavini nakon par sekundi na terenu. Imali smo svoje prilike u 1. poluvremenu, nismo ih zabili ali naš san o Ligi prvaka još nije gotov."

Dinamo - Austria 0:2 (Leovac 68, Stanković 75) Ludogorec - Basel 2:4 (Marcelinho 23, Stojanov 50 / Salah 12, 59, Sio 64, Schär 83-11m) Steaua - Legia 1:1 (Piovaccari 34 / Kosecki 53) Schalke - PAOK 1:1 (Farfan 32 / Stoch 73) Fenerbahçe - Arsenal 0:3 (Gibbs 51, Ramsey 64, Giroud 77-11m)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo