DRUŠTVENE MREŽE GORE NAKON FANTASTIČNE POBJEDE VATRENIH: / Našla se i poneka kritika na račun Dalićeve momčadi

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Utakmica se pretvorila u hrvatski trijumf usred Trnave, a hrvatski navijači oduševili su i na tribinama

7.9.2019.
11:08
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija pregazila je Slovačku usred Trnave u 4. kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Vatreni su pobijedili 4:0, a strijelci su bili Vlašić, Perišić, Petković i Lovren.

Hrvatska je u utakmicu ušla u sastavu koji će teško više ikad zaigrati zajedno. Karlo Bartolec uletio je na desni bok umjesto ozlijeđenog Tina Jedvaja, dok je Bruno Petković zaigrao u samoj špici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LOVREN SE POHVALIO POGOTKOM PA MU SE JAVIO ASISTENT BROZOVIĆ I OBJASNIO KAKO STVARI STOJE: /

Njegov komentar je sve

Image
LOVREN SE POHVALIO POGOTKOM PA MU SE JAVIO ASISTENT BROZOVIĆ I OBJASNIO KAKO STVARI STOJE: /

Njegov komentar je sve

I funkcioniralo je odlično. Hrvatska je u visokom ritmu krenula u utakmicu, Nikola Vlašić odmah je u prvoj minuti našao prostor za udarac s ruba kaznenog prostora, no obranio je Dubravka njegov pokušaj koji je najavio u kojem će smjeru ići ovaj susret.

A onda je Nikola Vlašić otvorio golijadu. Na samom kraju prvog dijela veznjak CSKA sam je uzeo loptu, odapeo s 20-ak metara te prizemnim udarcem svladao vratara Dubravku za vodstvo Hrvatske 1:0 potpuno zasluženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitke i kritike

Utakmica se pretvorila u hrvatski trijumf usred Trnave, a hrvatski navijači oduševili su i na tribinama. Nakon utakmice društvene mreže gorile su od komentara, a našla se tu, kao i obično, i poneka kritika. Pročitajte kako su navijači prokomentirali pobjedu vatrenih protiv Slovačke:

"A Rebiča vidi tko? Pn meni je on jddan od najbolji bio na terenu,kilometre protrčo za svaku loptu do kraja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nik novi Modrič"

"Fantazija od utakmice i dugo nisam gledao tako čistu utakmicu,svaka čast,sve na nivou"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolji ste....hvala Bogu kaj vas imamo....donijeli ste nam veselje nakon svih ovih crnih tema....čestitke treneru!"

"Nakon što se oprostili neki igrači nakon svjetskog prvenstva,mislio sam da će se još neki oprostiti,pa onda poraz 6-0,mislio sad je velika suša,nakon velikog uspjeha,kao što obično ide..mislio sam da nema mladih koji bi nastavili uspjehe....al sad na sreću vidim,da sam u krivu bio...nadam se da će stalno biti ovakva igra i požrtvovnost u 90. Minuti kad vodiš 4-0,oni su letjeli na svaku loptu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad vidimo koliko Kovačić koči igru...ovo jučer je bilo lijepo za gledati...borbeno i bez straha napadačka igra a iza čvrsto i sigurno...Livakovic,Petković i Vlašić eurojack pot dobitak za naše Vatrene..."

"Ovakva Hrvatska ce izazivati bijes protivnika pa se treba cuvati ozljeda, jer taktika Madjara ce biti drvosjeca na godisnjem odboru, sjece sve po redu.A crvenih kartona im ne gine samo treba takticki past zbog izbjegavanja ozljeda, a Hrvatska je realno duplo bolja od njih."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Našla se tu i poneka kritika.

"Puno grešaka, loša realizacija, ali i sa 60% učinka pomeli su slabašne Slovake. Moraju se uozbiljiti, suočit će se sa jakim protivnicima"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo