DRUGO KOLO LIGE PRVAKA: / Odigrane su utakmice u ranijem terminu, Borussia sigurna kod Slavije, remi Napolija

Image
Foto: Michal CIZEK / AFP / Profimedia

Njemačka Borussia opravdala je status favorita, što se teško može reći za talijanski Napoli

2.10.2019.
20:49
Michal CIZEK / AFP / Profimedia
VOYO logo

U srijedu su u ranijem terminu, od 19 sati, odigrane dvije utakmice u Ligi prvaka. U skupini E Napoli je na gostovanju odigrao 0:0 s belgijskim Gentom, a u skupini F Borussia iz Dortmunda je s 2:0 slavila na gostovanju u Pragu kod Slavije.

Napoli je prvom poluvremenu čak tri puta gađao okvir gola. Dva puta Arkadiusz Milik, a jednom Jose Callejon, ali nisu uspjeli svladati Gaetana Couckea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanska momčad nakon remija s Gentom ima četiri boda i trenutno je prvoplasirana momčad u grupi, barem dok se ne odigra druga utakmica u skupini, sraz Liverpoola i Leipziga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia Dortmund pobijedila je 2:0 na gostovanju kod Slavije Prag u drugom kolu Lige prvaka Oba gola djela su marokanskog nogometaša Achrafa Hakimija koji je u njemačku ekipu stigao na prošle sezone na dvogodišnju posudbu iz madridskog Reala.

Hakimi je prvi gol postigao u 35. minuti nakon spektakularne solo akcije. U kontranapadu je primio loptu na četrdesetak metara od gola, sjurio se u šesnaesterac u stilu bivšeg realovca Cristiana Ronalda, izigrao protivničkog braniča i vratara te sigurno poentirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žale li u Madridu?

To mu je bio prvi gol u karijeri u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Realu se sigurno nakon ovog atraktivnog poteza pitaju zašto su pustili Hakimija koji je pokazao da bi mogao biti nova zvijezda svjetskog nogometa. Madriđani se ove sezone jako muče u Ligi prvaka i nakon dva kola imaju samo jedan osvojeni bod.

Gol pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derbi Intera i Barce

Drugi pogodak Hakimi je postigao u 89. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 21 sat u skupini F sastaju se Barcelona i Inter.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo