ISHITREN POTEZ? / Drastična odluka hrvatskog prvoligaša. Gorica otpustila Samira Toplaka

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Do razlaza je došlo nakon što je Gorica tijekom petka, u prvom susretu 7. kola HNL, izgubila domaći susret od Istre 1961 s 0-2

27.8.2022.
8:12
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvoligaš Gorica službeno je objavila kako 52-godišnji Samir Toplak više nije trener prve momčadi, a s njim odlazi i pomoćnik Branko Lađević.

Do razlaza je došlo nakon što je Gorica tijekom petka, u prvom susretu 7. kola HNL, izgubila domaći susret od Istre 1961 s 0-2. Trenutačno je Gorica na dnu prvoligaške ljestvice te zajedno s Rijekom i Osijekom ima pet osvojenih bodova. U sezoni su Velikogoričani skupili jednu pobjedu, dva remija i tri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Samir Toplak 6. ožujka debitirao je na klupi prvoligaša Gorice protiv Hrvatskog dragovoljca

U Goricu je Toplak došao početkom ožujka ove godine te je prošle sezone s klubom završio na šestom mjestu. Ukupno je Goricu vodio u 17 utakmica te je ostvario pet pobjeda i po šest remija i poraza.

Zasad nije poznato tko će naslijediti Toplaka na mjestu stratega velikogoričkog kluba, niti je poznato gdje bi Toplak mogao nastaviti karijeru. Ali jedno trenersko mjesto u Prvoj HNL je slobodno, ono u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo