Dramatični vapaj iz Dinama: 'Elimirat će nas država!'

Predsjednik Dinama Mirko Barišić nazire kraj višemjesečnog hladnog rata s ministrom Željkom Jovanovićem. 'Nas će država eliminirati! Ne izravno, ali polako, perfidno.

8.3.2012.
12:58
VOYO logo

Hrvatski nogomet zaista je vrelo neobičnih, zapravo i apsurdnih situacija. Dok se javnost godinama čudi samovolji vodstva HNS-a i Dinama neuspješno tražeći ostavke, u Dinamu se čude kako im nitko ne aplaudira zbog 'nevjerojatnih uspjeha' u istom razdoblju.

Primjerice, predsjednika Dinama Mirka Barišića jako je pogodilo što mu nitko nije odgovorio na pismo koje je prošlog tjedna poslaopredsjedniku države Ivi Josipoviću, premijeru Zoranu Milanovniću, ministru znanosti, obrazovanja i sporta Željku Jovanoviću, državnom odvjetniku Mladenu Bajiću, ministru policije Ranku Ostojiću, ministru pravosuđa Orsatu Miljaniću, gradonačelniku Milanu Bandiću, predsjedniku Gradske skupštine Davoru Bernardiću te predsjedniku HHO-a Ivanu Zvonimiru Čičku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je ono pismo u kojem je tražio da se državni aparat s huliganima obračuna na njihvo način - dakle silom. Nitko, baš nitko mu nije odgovorio...

"Nisam dobio nikakav odgovor. To znači da su se svi pomirili s ovime što se događa, te da tu nema pomaka. Ostaje nam ona: 'Uzdaj se use i u svoje kljuse'. Ali nažalost mi smo tu nemoćni. Sva ova priča je raritet, paradoks, sve je to zapravo jako smiješno. Naš klub, koji je posljednjih 10-15 godina uspješan na sportskom, organizacijskom i financijskom planu, žele uništiti! Kao da bi svi htjeli da Dinamo više ne postoji", ne može se načuditi Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda su 'sami protiv svih', u Maksimiru ne razmišljaju o smjeni vlasti, dolasku svježe krvi, bilo kakvoj promjeni. O predaji uopće ne razmišljaju...

"Nema se tu što govoriti o predaji, nas će država eliminirati! Ne izravno, ali polako, perfidno. Znate, postoji niz načina da se to ostvari, da sve to za nas bude nepremostivo", izjavio je Barišić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo