DRAMATIČNA OBJAVA JEDNOG OD NAJPOZNATIJIH NOGOMETAŠA SVIJETA: / Salah poslao snažnu poruku svjetskim moćnicima - 'Sad je dosta!'

Image
Foto: Profimedia

Egipćanin je na svom Twitteru odlučio istupiti i prozvati svjetske moćnike

12.5.2021.
13:19
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najpoznatijih i najboljih igrača svijeta, Egipćanin koji nosi dres Liverpoola, Mohamed Salah, iznio je javno svoj stav o novom sukobu Izraelaca i Palestinaca.

Egipćanin je na svom Twitteru odlučio istupiti i prozvati svjetske moćnike, pa čak i britanskog premijera Borisa Johnsona, da smjesta zaustave nasilje i spriječe nove žrtve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozivam sve svjetske vođe, uključujući i premijera države koja je posljednje četiri godine moj dom, da naprave sve što je u njihovoj moći kako bi odmah zaustavili nasilje i spriječili dodatne nevine žrtve. Sad je dosta", napisao je Salah i do sada je skupio više od 250 tisuća lajkova i više od 86 tisuća retweetova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u novom sukobu Hamasa i izraelske vojske, koji je započeo u utorak, islamistička je organizacija zasula izraelsku metropolu Tel Aviv i okolne gradove, a Izraelci su pak organizirali zračne udare na Pojas Gaze. U utorak navečer u potpunosti je uništena jedna dvanaesterokatnice u Gazi u kojoj su čelnici Hamasa imali svoje urede, a Hamas je zato ispalio 130 raketa na na Izrael. Troje Izraelaca ozljeđeno je kada je jedna od raketa pogodila autobus u Holonu, još osmero iz je ozlijeđeno, a troje Izraelaca ubijeno je u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo