DRAMA U JUVEU: / Gazzetta dello Sport otkriva istinu o 'slučaju Bonucci'! 'Bio je jako ljut, nije to dobro prihvatio'

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Slučaj Leonarda Bonuccija mnogo je ozbiljniji nego što se na prvu mislilo, tvrde talijanski mediji.

22.2.2017.
14:22
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Branič Juventusa na utakmici protiv Palerma psovao je i derao se na trenera Massimiliana Allegrija, ali ni ovaj mu nije ostao dužan. Klub ga je novčano kaznio, a Allegri ga u utakmici protiv Porta šalje na tribinu da ga dodatno kazni.

DRAMA U JUVENTUSU UOČI ODLUČUJUĆEG DVOBOJA: Allegri izbacio Bonuccija iz Juventusove momčadi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija dobila novo poglavlje

Nakon toga situacija se nije riješila, nego je dobila novo poglavlje. Ugledna talijanska Gazzeta delo sport tvrdi kako je jedan od najboljih talijanskih stopera u petak razmišljao napustiti Juventus.

"Bonucci nije dobro prihvatio kaznu. Ljudi bliski slučaju kažu kako je Talijan bio jako ljut. To nije bilo ono što je očekivao, posebno nakon perioda u kojima je imao privatnih problema i nakon što je odbio Guardiolu zbog ostanka u Juventusu", pišu Talijani i dodaju kako se situacija nije skroz smirila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se niti ispričao

Bonucci se nije ni javno ispričao za ono što se dogodilo. Da situacija bude gora, branič je u utorak pet minuta zakasnio na trening, što mu inače nije bio običaj. Ovaj slučaj ide na ruku Chelseau, Cityju i Barceloni, klubovima koji bi ga htjeli dovesti u svoje redove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo