DRAMA U CHAMPIONSHIPU: / Jedan trener drugome vikao da odje*e, ali tek nakon dva promašena penala u sudačkoj nadoknadi

Image
Foto: Screenshot

Utakmicu su igrale dvije prvoplasirane momčadi Championshipa

7.4.2018.
10:56
Screenshot
VOYO logo

Derbi u Championshipu, drugom razredu engleskog nogometa, obilježila je velika drama na kraju utakmice te sukob trenera koji se nije stišao niti pred kamerama. Drugoplasirani Cardiff dočekao je vodeći Wolverhampton i upisao poraz 0-1, ali tek nakon prave drame u sudačkoj nadoknadi u kojoj je domaćin imao dva udarca s bijele točke, ali ne i preciznosti u 94. i 96. minuti ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nuno Espirito Santo, trener Wolvesa koji sad uz utakmicu više imaju devet bodova prednosti pred Cardiffom, nije kraj ogleda dočekao smireno i pružio ruku poraženom Neilu Warnocku. Krenuo je u slavlje što mu je iskusniji kolega prilično zamjerio pa kad mu je ovaj došao čestitati od njega i čuo da – odje*e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne prihvaćam njegovu ispriku, način na koji se ponio nije bio u redu. Sramotno se ponio i od mene dobio psovke. Stojim iza svake koju sam mu uputio. Mora se naučiti da se u engleskom nogometu treba znati ponašati", poručio je kasnije u mikrofon Warnock čija momčad drži drugo mjesto s pet bodova prednosti u odnosu na trećeplasirani Fulham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo