DRAMA NA POLJUDU / Veliki sukob kapetana i novog trenera splitskih 'Bijelih'?!

Novi trener Hajduka Goran Vučević je zbog nediscipline i nezalaganja odlučio kazniti kapetana Marija Maloču, te ga je premjestio u B momčad Hajduka.

16.4.2015.
19:12
VOYO logo

Drama na Poljudu! Nakon što je u utorak s treninga poslao kapetana Hajduka Marija Maloču prije vremena u svlačionicu nakon što je bespotrebno napucao loptu, novi trener Hajduka Goran Vučević odlučio je dodatno kazniti svoga kapetana. Pa ga je tako zbog neidiscipline i nezalaganja premjestio u B momčad.

"Odlukom trenera Gorana Vučevića, Mario Maloča premješten je u B momčad", stoji u priopćenju splitskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ovog poteza Vučevića, može se špekulirati o tome kako su novi trener Hajduka i Maloča u sukobu. Jer, nakon "hlađenja" u srijedu ujutro, Vučević ga je u srijedu popodne ponovno vratio na trening, da bi danas popodne stigla ova neočekivana vijest.

Uz to, Maloča je ipak jedan od najboljih igrača Bijelih, iako, ruku na srce, u posljednje vrijeme i ne igra na svojoj razini. Odreći se važnog igrača uoči važnog dvoboja, Jadranskog derbija, može sugerirati da je posrijedi i nekakav ozbiljniji sukob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je loša vijest za sve navijače splitskog kluba uoči subotnjeg sraza protiv Rijeke, jer Hajduk će se Riječanima suprostaviti bez ozljeđenog Lovre Kalinića, kartoniranih Sušića i Vršajevića, i čini se bez svog kapetana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo