DRAMA NA OLD TRAFFORDU: / Pogba obavijestio vodstvo o svojim namjerama, Raiola odbio United, stigle loše vijesti za Real

Image
Foto: AFP, Oli SCARFF / AFP

Francuski veznjak navodno više ne želi igrati na Old Traffordu

26.4.2019.
12:48
AFP, Oli SCARFF / AFP
VOYO logo

Gdje će Paul Pogba igrati iduće sezone vruće je pitanje posljednjih tjedana u talijanskim, engleskim i španjolskim medijima. Zvijezda Manchester Uniteda navodno je odlučna napustiti Old Trafford, a navodno bi karijeru trebao nastaviti u Juventusu ili Madridu.

U prilog tomu da će napustiti Otok ide posljednja vijest. The Sun je objavio da je njegov menadžer Mino Railola odgodio sastanak s predstavnicima Manchester Uniteda oko novog ugovora što je dodatno pojačalo glasine o odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz, koji je ovog tjedna uvršten u momčd sezone engleskog prvenstva, navodno želi otići i ne bira sredstva za ostvarenje svog nauma. Nezadovoljan je nedostatkom napretka kluba otkako je prije sedam godina napustio Old Trafford, pišu Englezi, i dodaju da nije pretjerano uvjeren da je Ole Gunnar Solskjaer prava osoba za posao kao i to da Norvežanin ne može izvući najbolje iz njega.

Juve prioritet?

Tuttosport je u petak objavio sličnu priču ističući da je veznjak obavijestio vodstvo kako i lipnju želi otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povratak u Torino njegov je prioritet, ali Zidane i Perez imaju asa u rukavu te da će ponuditi Balea kako bi dobili borbu s Bianconerima".

Madriska Marca se također pozabavila ovom pričom. Oni su se pak pozvali na The Times i tvrde da veznjak želi započeti pregovore s Real Madridom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale (R) celebrates with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric after opening the scoring during the UEFA Champions League group G football match AS Rome vs Real Madrid on November 27, 2018 at the Olympic stadium in Rome. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)

Uoči nedjeljnog derbija s Chelseajem trener Uniteda progovorio je o situaciji s prvom zvijezdom momčadi.

"U nogometu nema garancija, ali mislim da će biti ovdje iduće sezone. Odlučan je u tome da ostvari uspjeh u Manchester Unitedu", kazao je Norvežanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz se još nije javno očitovao na ovu temu, ali je prije nekoliko tjedan rekao kako je sa svakoga igrat za Real 'a sada je tamo i Zinedine Zidane'.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo