DOZNAJEMO ZAŠTO JE PROPAO POVRATAK MILJENIKA TORCIDE NA POLJUD: / Sve se činilo savršenim, a onda je na red došla teška tema

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Veznjak je četiri godine branio boje splitskog velikana

3.9.2019.
9:46
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

U trenutku kad je stigla vijest da je Tino Sven Sušić (27) sporazumno raskinuo ugovor s nizozemskim Venlom, proširila se glasina da bi posljednjeg dana prijelaznog roka mogao osvanuti na Poljudu.

"Je li bilo razgovora s Tinom Sušićem? Kroz dva i pol mjeseca puno je imena i ideja prošlo kroz klub, tu je bilo i bivših igrača Hajduka, ali to ulazi u normalni dio prijelaznog roka", izjavio je ovog ponedjeljka na konferenciji za novinare sportski direktor Saša Bjelanović. Tim je potvrdio da je bilo razgovora s igračem koji je od 2012. do 2016. igrao za Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporna plaća?

Kako doznajemo do dogovora između Splićana i veznjaka navodno nije došlo jer se dvije strane nisu mogle usuglasiti oko njegove plaće. Sušić je bio spreman vratiti se na Poljud, ali vodstvo kluba navodno nije pristalo na njegove uvjete. Pokušali su ga nagovoriti da smanji svoje zahtjeve što je ovaj odbio. Kako niti jedna strana nije popustila posao je propao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sušić je, inače, u lipnju 2012. potpisao četverogodišnji ugovor s Hajdukom. Debitirao je za prvu momčad 20. srpnja protiv Skonta u kvalifikacijama za Europsku ligu, a prvi pogodak zabio je 31. listopada protiv gradskog rivala RNK Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Put prema dolje

S Bijelima je 2013. osvojio Kup, a za sezonu 2015-2016 dobio je nagradu najboljeg igrača hrvatskog prvenstva. Poslije Hajduka dvije je godine bio član belgijskog Genka. Jednu godinu proveo je na posudbi u Maccabiju, da bi potom potpisao za Antwerpen i na kraju za Venlo. Međutim, niti u jednom od tih klubova nije bio na razini koju je pokazivao u Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo