DOZNAJEMO: / Hit igrač HNL-a blizu prelaska u Dinamo - stvar je itekako ozbiljna, šuška se i o cifri koju traže za njega

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Predstavnici Šibenika bili su na razgovoru ali nisu se još dogovorili, nije još sve definirano

12.5.2021.
15:04
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hit igrač Šibenika, 23-godišnji Hrvat-Australac Deni Jurić (11 golova uz 3 asistencije u svim natjecanjima u ovoj sezoni), na meti je hrvatskog prvaka Dinama, stvar je itekako ozbiljna i vrlo je izvjesno kako bi on mogao postati novi napadač Plavih, neslužbeno doznajemo iz dobro obaviještenih izvora. Predstavnici Šibenika bili su na razgovoru s dinamovcima ali nisu se još dogovorili, nije još sve definirano.

Image
OSVOJIO JE ZAGREB U SVEGA NEKOLIKO DANA: /

Je li junak Šibenika spas za Hajduk? 'Kad smo to čuli, mislili smo da se s nama netko za*ebava'

Image
OSVOJIO JE ZAGREB U SVEGA NEKOLIKO DANA: /

Je li junak Šibenika spas za Hajduk? 'Kad smo to čuli, mislili smo da se s nama netko za*ebava'

Jurić je veliki Dinamov pick

Modri žele napadača koji je oduševio i kojeg je u Šibenik doveo čovjek koji ima dobar nos za igrače, sportski direktor kluba Ivan Bulat. Za Denija Jurića su u početku nekako svi bili skeptični kakav je, je li dobar, nije dobar. Međutim, procjena Ivana Bulata bila je da će on biti pojačanje za Šibenik, tako je na kraju i bilo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurić je sad veliki Dinamov pick, zainteresiranost je ogromna a kad je tako može se očekivati da Jurić postane novi igrač Dinama, iako za Jurića postoji dosta interesa, upita i ostalih klubova. Nisu rijetki oni koji smatraju kako je Jurić uz Brunu Petkovića i fantastičnog Ramona Nazarenoa Miereza, vodećeg strijelca HNL-a s 22 gola, najbolji napadač prve hrvatske nogometne lige. Jurić je trenutno na 5. mjestu najboljih strijelaca HNL-a koje dijeli s Frankom Andrijaševićem koji je također u prvenstvu 11 puta tresao suparničku mrežu. Klub sa Šubićevca postao je tako dobra platforma za igrače koji imaju perspektivu, ali koji su se negdje "izgubili".

Šibenčani bili na razgovoru s Dinamom

Inače, Jurić ima ugovor sa Šibenikom do ljeta 2022. godine, što znači da će u kasu Šibenika kapnuti, ako se posao realizira, solidna odšteta od Zagrepčana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenčani se nadaju kako će se na kraju dogovoriti, iako u takvim situacijama uvijek postoji i želje samog igrača, da li on hoće ili neće prihvatiti odlazak u drugi klub, u ovom slučaju u Dinamo, najbolji mogući u Hrvatskoj. Stoga, kako trenutno stvari stoje, vrlo je izvjesno da će Deni Jurić postati novi napadač Dinama.

Neslužbeno se govori, osvanulo je barem tako u hrvatskim medijima, kako Šibenik neće pristati na manje od milijun eura odštete. Kako se šuškalo ove zime, Bjelica i njegov Osijek raspitivali su se na Šubićevcu za Jurića. Navodno su nudili pola milijuna eura. Glatko su odbijeni, jer su procijenili da Jurića mogu prodati za puno više novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlu sezonu proveo u Rudešu

Deni Jurić je prošlu sezonu proveo igrajući u redovima hrvatskog drugoligaša Rudeša, gdje je u 17 odigranih utakmica postigao 10 golova i upisao četiri asistencije. Tu je skrenuo pozornost na sebe.

Karijeru je započeo u Sesvetama, a dvije godine igrao je i u splitskom Hajduku. Od 2017. godine nastupao je za NK Solin uz kratku epizodu u slovenskom Triglavu iz Kranja. Jurić je nastupao za U-19 reprezentaciju Hrvatske, a također je i nastupio za U-23 reprezentaciju Australije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo