Prognoza Nikole Vikića-Topića / Doživljaj Lige prvaka na Maksimiru ne bi trebala pokvariti kiša: 'Bit će svježe, ali ne i hladno'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ako idete na utakmicu Dinama na zagrebačkom Maksimiru odjenite se slojevito

6.11.2019.
11:46
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Oni koji će se večeras uputiti na utakmicu Dinama protiv Šahtara na zagrebačkom Maksimiru, morali bi se obući slojevito jer meterolog RTL-a Nikola Vikić-Topić najavljuje svježe vrijeme, uz slabu kišu tek u prvom poluvremenu.

"Od 19 sati pa sve do ponoći, iznad Zagreba će biti pretežno oblačno. Povremeno uz malo prolazne kiše, no važno je naglasiti da će ona biti znatno slabija i kratkotrajnija nego jučerašnja kiša u Zagrebu. Veća vjerojatnost za nju je prije utakmice te tijekom prvog poluvremena, dok će se u drugom poluvremenu nebo već djelomično razvedravati", rekao je naš meterolog Nikola Vikić-Topić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Nikola Vikić - Topić

Bit će svježe, ali ne i hladno.

"Temperatura će neposredno prije utakmice biti 13 °C, tijekom prvog poluvremena 12 °C, a u drugom poluvremenu 11 °C", objasnio je meterolog. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ipak, vjetar će prije utakmice prolazno okrenuti na sjeverni pa će on blago pojačavati svježinu. Srećom, puhat će samo slabo do umjereno, otprilike 10 do 20 kilometara na sat", kazao je Vikić -Topić.

Naš meterolog preporuča da se odjenete slojevito kako vas kiša ne bi previše ohladila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30 cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom. Preporučamo nošenje kabanice ", obavijestio je Dinamo.

Ispred nogometaša Dinama možda je i ključan dvoboj u borbi za plasman u osminu finala. Hrvatski prvak u srijedu bi pobjedom protiv Šahtara praktički osigurao treće mjesto u skupini koje vodi u Europsku ligu, ali i napravio velik korak prema osvajanju druge pozicije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo