'DOŠLO JE VRIJEME ZA RASTANAK': / Hrvatski reprezentativac odlazi iz slavnog kluba

Image

'Došlo je vrijeme da Milan Badelj napustio Fiorentinu', kazao je agent spomenutog hrvatskog reprezentativca Dejan Joksimović.

16.5.2017.
19:50
VOYO logo

Ako ćemo vjerovati ovim riječima Joksimovića, Milan Badelj napušta Viole. Hrvatski reprezentativac u Fiorentinu stigao je 2014. godine, a htio je otići još prošle godine, ali su mu iz kluba poručili da ga ne planiraju prodati jer su zadovoljni njime. No, čini se kako je sad situacija drugačija.

"Milan je htio otići iz kluba još prošlog ljeta, imali smo nekoliko velikih ponuda, ali klub i direktor Pantaleo su odlučili da nije na prodaju. Sada je situacija drugačija, ima još jednu godinu ugovora i mislim da je najbolje i za njega i za klub da ode", jasno je dao do znanja Joksimović u razgovoru za Firenzeviola.it, prenosi Footbal Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Joksimović je otkrio i kako zasad nema ponuda drugih klubova, ali i kako ima vremena za njih.

"Možda u klubu znaju bolje od mene. On voli Italiju, ali sviđa mu se i Španjolska. Iz Fiorentine nas nitko nije zvao da razgovaramo o novom ugovoru pa mislim da oni nisu zainteresirani. Moj igrač može igrati u svim klubovima Serie A u prvih 11, čak i u Juventusu, ali ne vjerujem da će talijanski prvak biti zainteresiran", zaključio je Joksimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo