GLEDALA DINAMO U MAJICI BEOGRADSKOG KLUBA: / Svi pričaju o Beograđanki čiji je pothvat odjeknuo regijom

Image
Foto: Facebook: Jelena Polić

Jelena Polić, vatrena navijačica beogradskog kluba Rad te potpredsjednica ženskog kluba Rad, nazočila je uzvratnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka između Dinama i Vardara (3-2) u Maksimiru.

22.7.2016.
8:41
Facebook: Jelena Polić
VOYO logo

Na prvi pogled ništa čudno. Međutim, ono što je odjeknulo regijom je to da je dotična mlada dama utakmicu Dinama i Vardara gledala ni više ni manje nego u majici Rada! Ubrzo se Jelena pohvalila i na društvenim mrežama i objavila svoju fotografiju. Nije mnogo vremena prošlo do trenutka kad su mediji u Srbiji primijetili da je u Zagreb na utakmicu došla u majici s obilježjima beogradskog kluba za koji navija.

Svi se pitaju isto

Svi se pitaju zašto je lijepa Jelena uopće i dolazila na Maksimir u majici srpskog kluba? Zar nije mislila na moguće posljedice i neugodnosti?! Nije tajna da navijači srpskih klubova nisu baš omiljeni u Hrvatskoj, isto kao i hrvatski navijači u Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKI PRVAK JE USPIO: Pjacin oproštaj iz snova, tribine mu skandirale ime, a on odveo Dinamo u 3. pretkolo!

Jelena se na kraju odlučila javiti putem društvenih mreža i objasniti svoj postupak:

JAVIO SE PJACA NAKON POSLJEDNJE UTAKMICE ZA DINAMO: Modri junak briljirao izjavom nakon susreta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Onoj grupi ljudi tzv. neostvarenoj nogometnoj masi, koja analizira moj dolazak u Hrvatsku šaljem tople pozdrave iz Zagreba, uz konstataciju da se ovdje za Rad itekako zna, s naglaskom da mi Zvezdin i Partizanov dres niti malo nije potreban za eksperimente.... Poanta slike je promocija kluba u svakom trenutku, na svakoj lokaciji, u bilo kojem gradu. Kada je Rad u pitanju, sa mnom je sve moguće", poručila je Jelena putem društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo