DONIO IM JE NASLOV, DAO IM JE SVE, JEDAN JE OD NAJBOLJIH, A ONI OVAKO: / Navijači Reala opet su okrenuli leđa Modriću

Image
Foto: Profimedia

Najtiražniji španjolski medij Marca, već je počeo raditi Zidaneov posao i pozabavio se mogućom postavom Reala u novoj sezoni

11.9.2020.
14:52
Profimedia
VOYO logo

Aktualni prvak Španjolske, Real Madrid, polako dovršava pripreme za novu sezonu. Nije se baš trgovalo, momčad je za sada gotovo ista kao i prošle sezone, tek su se neki vratili s posudbe, a svi se pitaju kako će Real izgledati u novoj sezoni.

Trener Zinedine Zidane trenutačno ne može računati samo na Edena Hazarda, koji navodno opet nije u nekoj formi i naljutio je trenera i čelnike kluba jer je otišao u reprezentaciju i nije se vratio na vrijeme, dok je Bale već prekrižen i brzo bi mogao napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marca

Ne žele više Modrića

E sada, najtiražniji španjolski medij Marca, već je počeo raditi Zidaneov posao i pozabavio se mogućom postavom Reala u novoj sezoni. Ponudili su dvije opcije, jednu u kojoj je momčad nakrcana iskusnim igračima, poput Luke Modrića, Hazarda, Tonija Kroosa, Isca, i drugu u kojoj su uglavnom sve mladi igrači i u njoj nema Modrića.

U ovoj postavi gdje su mlađi igrači u vezi igraju Fede Valverde, Casemiro i Martin Odegaard, dok su u napadu Vinicius, Rodrygo i Benzema. Zanimljivo, više od 20 tisuća čitatelja Marce odabralo je postavu u kojoj nema Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo